Pangasius s bramborem a salátem

4. února 2012 v 1:29 | Madlenka |  Hlavní jídlo
Potřebujeme filé z Pangasiuse, které připravíme klasickým způsobem. Filé osolíme a obalíme v trojobalu (mouka, rozšlehaná vejce, strouhanka). Uvaříme brambory v osolone vodě s kmínem, které si po uvaření rozšťoucháme. Na salát jsem použila dvě rajčata nakrájená na kostičky, dvě středně velké ster. okurky, jednu středně velkou cibulku, majolku, sůl, pepř, cukr. Rajčata, okurky a cibulku jsme nakrájela na kostičky, smíchala s 3 lžícemi majolky, dvěma lžícemi laku z okurek, osolila, opepřila, přidala trošku moučkového cukru.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama