Fazolový guláš s masem a vrtulkami

21. března 2012 v 22:56 | Madlenka |  Hlavní jídlo
Na fazolový guláš budeme potřebovat 2 konzervy ster. bílých fazolek v rajském nálevu, dále maso, i když jsem vlastně maso použila k fazolkám na zkoušku. Pak budeme potřebovat cibuli, olej, 1 kostku masoxu, sladkou mletou papriku, čtyřbarevný pepř, a pak jsem opět použila koření česnek s chilli.
Nejdříve jsem si nakrájela na kostičky maso, opepřila ho. V papiňáku jsem na oleji osmahla cibulku, na ní jsem přidala maso, osmahla jsem ho opět, až pustilo šťávu, pak jsem maso zaprášila paprikou, podlila vodou, kterou mám vždy připravenou ve varné konvici převařenou a ještě horkou. Přidalala jsem kostku masoxu, dochutila kořením a přidala 2 konzervy bílých fazolek i s nálevem. Tlakový hrnec jsem zavřela a nechala guláš vařit podle tuhostí masa, doporučuji vařit 30-40 minut. Pak jsem guláš jen zahustila světlou hotovou jíškou. Podávala jsem guláš s těstovinami (vrtulky), a překvapilo mě, že guláš takto podávaný s touto přílohou byl moc dobrý.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama