Hovězí guláš

4. března 2012 v 19:51 | Madlenka |  Hlavní jídlo
Potřebujeme kilo hovězího masa předního, které nakrájíme na kostky, opepříme. Na oleji osmahnu cibulku v papiňáku, přidám nakrájené kostky masa, nechám pustit šťávu, zapráším mletou sladkou paprikou, zaliji vodou, přidám kostku masoxu, nakrájím na kostičky červenou papriku, ale nemusí být, přidám utřený česnek. Nechám vařit v papiňáku podle tuhosti masa 30-40 minut nejvíce. Pak ochutnám, popřípadě dochutím čtyřbarevným pepřem, majoránkou. Zahustím světlou hotovou jíškou. Podávám s rýži nebo s kolínkami.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama