Španělský ptáček

13. března 2012 v 4:08 | Madlenka |  Hlavní jídlo
Potřebujeme maso, použila jsem vepřové, které si nakrájím na plátky, naklepu, opepřím, potřu plnotučnou hořčici, na to pokládám salám, nebo dávám párek, a ster. okurku, vajíčko nedávám. Maso spíchnu jehlami. Když je ptáčků více, a je to z vepřového masa, tak je dělám na plechu, kde si osmažím cibulku, přidám maso, nechám ze všech stran opéci. Podliji trochu vodou, přidám kostku masoxu, a nechám pod pokličkou péci. Podlévám vypečenou šťávou a doleji převařenou vodou dle potřeby. Nakonec omáčku zjemním polotučným mlékem, nebo jogurtem, a zahustím hotovou světlou jíškou, případně ještě dochutím podravkou, pepřem.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama