Vepřové závitky z krkovice

3. března 2013 v 1:06 | Madlenka |  Hlavní jídlo
  • 1 kg. krkovice
  • 3 cibule
  • 6 vajec vařených natvrdo
  • 6 ster. okurek
  • plnotučná hořčice
  • sůl, pepř
  • masox
  • olej
  • 250 ml polotučného mléka
  • světlá hotová jíška na zahuštění nebo hladká mouka, kterou rozkvedláme s mlékem
  • Maso nakrájíme na plátky, naklepeme.
  • Osolíme, opepříme.
  • Potřeme plnotučnou hořčici.
  • Na maso poklademe okurku a vejce.
  • Svineme a svážeme silikonovými smyčkami, které mám nové, a které se mi velmi osvědčily.
  • Na plech vymaštěný olejem posypeme cibulkou a necháme v troubě zapéct.
  • Na cibulku položím závitky, přikryji a nechám péct za občasného podlévání vodou.
  • Masox si nechám povařit v 1l. vody a podlévám maso.
  • Nakonec zjemním mlékem, kdo má rád smetanu, tak smetanou.
  • Maso při pečení nejenže podlévám, ale také často obracím.
  • Peču při 150 stupních přikryté 1 hodinu a půl.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama